Fransk blomma

Fransk manikyr är fint men tråkigt, vi släger på några blommor.


Blommorna är inspirerade av Robin Moses design


Älskar den här news paper designen. Jag har varit så less på den där "klistra på tidningstext på naglarna" designen för plötsligt hade alla den och den blev så main streem och tråkigt men Robin fick nytt liv i den, det är liksom inte bara text på en vit yta. Riktigt snygg. Vill absolut göra något liknande men jag saknar redskapen :( Får springa iväg och köpa lite vodka ;D



Robin Moses does it again

Måste springa och köpa kedjor nån dag, och en massa bling

Pippi fåååågel



Fläckigt och kladdig och fåglar mitt i allt
Inspirerad av dessa skor.
Det är mycket skor och inspirerar mej märker jag.


Jag hade redan målat på den lila färgen och jag orkade inte riktigt måla om naglarna till vita, dessutom BLIR naglarna missfärgade med Seche vite toplack. Det står på förpackningen "quarenteed not to yellow" Bullshit i say!
Jag vet inte om dom menar att dom inte blir missfärgade av solen men missfärgade av allt annat blir det utan tveken. Har jag en vit design så kan det ta så lite som en dag innan vita detaljer är ljus gula medan andra färger fortfarande ser tipp topp ut så nej, där håller det INTE vad det lovar.
Det är ett bra topp lack och visst det kanske känns som ett litet problem men det är väldigt jobbigt med tanke på att jag ändå vill kunna ha vita/ljusa detaljer. Speciellt jobbigt är det om jag målar någon annans naglar, jag kan lätt ta bort designen och göra en ny på mina egna naglar medan andra kanske vill ha sin design ren och snyggt ett tag och det funkar inte.

Jag var på ett färgglatt och äventyrligt humör...

Vet inte om jag gillar det eller inte...Lutar mest åt att jag inte gillar det

Dagens :)



Inspirerad av


Det finns en tutorial till denna på sidan där jag hittade dom.
Hemsidan heter thebeautydepartment.com

Smoked zebra

Jag fortsätter i animal print temat och gjorde en rökt zebra...Get it?
Sotat...Zebra mönster, smoked zebra... ha ha

Wait....Whaaa?

Här strosar jag runt på ebay, uttråkad och på god väg att bränna lite mer pngar på nagellack när jag snubblar över detta spektakel.
Jag kan inte tro det jag ser, mina ögon måste bedra mej för detta är sinnessjukt!
Ett nagellack, ett litet holografiskt nagellack, för 430 KR
(jag ville göra siffrorna mer uppséendeväckande och göra dom till stora siffror men jag insåg att det ju inte går att göra siffror till stora och små siffror som man kan med bokstäver)
Men för att återgå till detta stora fenomen. Vem tusan vill betala 430 kr för ett enda nagellack!? 150 är det dyraste jag har köpt och bara det kändes vansinnigt.
Jag må vara uttråkad som ingen någonsin varit innan mej men du måste ändå erkänna att detta är ett fenomen bortom ditt förstånd.....Come on!

Noll inspiration

Nada, sip
Enkel leopard är därför Challes mode för dagen

En till av Robin Moses

Det är en tuff brud den där Robin och jag kan inte hjälpa att försöka måla det hon målar så här är ännu en som är inspirerad av henne


Hennes tutorial

RSS 2.0